Powered By Blogger

петък, 27 март 2009 г.



ИМА ЛИ ВРЪЗКАТА СРОК НА ГОДНОСТ???
ВСЕКИ МЕЧТАЕ ДА СРЕЩНЕ СВОЯТА МЕЧТАНА ПОЛОВИНКА. Иска да живее добре, да има пълноценен живот, да изживее всички онези хубави неща, за които се пее в онези любовни песни, които те карат да настръхваш и когато го срещнеш ти се чувстваш истински щастлив и пълноценен човек. Слънцето грее по-ярко, небето е по-синьо от всякога, живота става все по-хубав и по-хубав. Всичко е наред, успехите идват един след друг в службата и кариерата ти вече е на по-горно ниво. С половинката ти всичко е наред, разбирате се чудесно и се любувате един на друг и на миговете си заедно.
Но в един момент... си задаваш въпроса : "Връзката ни навик ли е?","Чувствата същите ли са?", "Той обича ли ме както преди?".
Отговорите на тези въпроси вероятно са каквито искаш да са, просто сте престанали да си го показвате. Тайната на връзката без СРОК НА ГОДНОСТ е в разнообразието. Казвайте си всеки ден поне веднъж "ОБИЧАМ ТЕ" и си дарявайте усмивките, които сте си давали в началото и малко или много задаваните от вас въпроси просто ще изчезнат от главата ви и няма за какво да се тревожите.
Просто се обичайте и гледайте на живота както в началото, вярвайте, че утрешния ден ще е още по-хубав, откривайте във всяко нещо най- красивото и най- важното радвайте се на това, което имате и го ценете и обичайте с цялото си сърце!!!