Powered By Blogger

неделя, 28 април 2013 г.

LOTUS - TRACKLIST

Christina Aguilera, Lotus
01 Lotus Intro
02 Army Of Me
03 Red Hot Kinda Love
04 Make The World Move feat. CeeLo Green
05 Your Body
06 Let There Be Love
07 Sing For Me
08 Blank Page
09 Cease Fire
10 Around The World
11 Circles
12 Best Of Me
13 Just A Fool with Blake Shelton
Deluxe Edition
14 Light Up The Sky
15 Empty Words
16 Shut Up
17 Your Body Martin Garrix Remix

RED SIN

През 2012 Кристина лансира свой нов аромат,наречен Red Sin.
Предполагам повечето от вас знаят какво означава,Red Sin,а за не ангоговорящите- ''Червен грях''.Новият парфюм е обявен като провокативен,женствен израз чрез симболизма на червения цвят.
Ето и линк към парфюма Cristina Aguilera Red Sin,от където може да си поръчате парфюм от 100мл,50мл,30мл, и 15 мл.
Парфюма  е съставен от ароматна композиция,отваря началните нотки с червена ябълга и пикантна канела,която осигурява екзотичността на връхните нотки. Сърцето разтваря аромата с червени цветя и циклама която се използва за любовни отвари.Топлият червен джиндифил,мускус и екзотично сандалово дърво оформят една наистина завладяваща база на аромата.
Връхни нотки: Червена ябълка и канела
Сърце: Циклама
База: Джиндифил,Сандалово дърво и мускус
Може да си поръчате парфюма от Enzo.bg,а цената варива според милилитрите. 
100мл-74,90лв
50мл.- 52,90лв
30мл.-32,10лв
15мл.-28,90лв


Източник:http://mymakeupcreationsss.blogspot.com/2013/02/christina-aguilera-red-sin-enzobg.html


КРИСТИНА СЕ ЖЕНИ!

Страстната връзка на Кристина Агилера с Матю Ратлер най-вероятно ще прерасне в брак.
Дори и след неуспешния си брак с Джордан Братман Кристна Агилера все още вярва в семейството и е готова да се омъжи за втори път. След двегодишна връзка с Матю Радлер, двамата с Агилера са решили да узаконят връзката си. Според техни приятели сватбата ще е през лятото, но все още не са уточнени дата и място. Кристина все още не бъза да съобщава на почитателите си радостната новина за годежа, но през последните месеци активно се подготвя за церемонията.
Напомняме, че на премиерата на четвъртия сезон на шоуто The Voice се появи в перфектна форма. За четири месеца звездата отслабна с 12 килограма. Очевидно любовта и предстоящата сватба й се отразяват добре.

BaBy JaNe с нов дом!!!



Кристина Агилера пръсна 10 млн. долара за имение

Кристина Агилера си купи имение за 10 милиона долара, което се намира близо до дома на Чарли Шийн в района на Бевърли хилс.
Според сайта за знаменитости TMZ.com. луксозното имение включва 6 спални, 8 бани, басейн със солена вода и спа. Певицата наскоро продаде за 13,5 милиона долара имението си в Лос Анджелис, което преди време бе собственост на Шарън и Ози Озбърн.
Чарли Шийн неотдавна плати 4,8 милиона долара за дома, който се намира близо до новата придобивка на Агилера. Макар да притежава две къщи в същия район, той пожела да купи вила в испански стил. През 2006 г. Чарли плати 7,2 милиона долара за първия си дом в района, а през 2011 г. купи втория си дом там за по-малко от 7 милиона долара.
Кристина може и да съжалява за покупката си заради съседството си с Шийн. Миналата година съседи на Чарли се оплакаха от непрекъснатите партита в неговия дом, докато актьорът не участваше в снимки на сериала "Психаротерапия".
"Имаше ненормално голяма активност в дома по всяко време на денонощието, увери съсед. Коли, в които пътуваха оскъдно облечени жени, идваха късно вечерта и тръгваха обратно на следващия ден."

Източник:http://btvnews.bg/lifestyle/kristina-agilera-prasna-10-mln-dolara-za-imenie.html

Xtina - лице на сайт за запознанатва!

Кристина Агилера получила предложение за 3 милиона долара да стане новото лице на сайт за запознанства за закръглени жени.
Звездата привлече вниманието с вариращото си тегло в последните месеци, но неотдавна накара критиците да млъкнат, като заяви: "Предизвикателството, което винаги е стояло пред мен, е да съм много слаба, но сега съм с по-закръглени форми и, разбира се, ми харесва да показвам бюста си".
Сега ръководството на сайта The Big and the Beautiful за самотни жени с наднормено тегло, помолило поп звездата да стане негово лице. В писмо, публикувано от сайта TMZ.com, бившата победителка в конкурса "Следващият топ модел на Америка" и президентка на компанията Уитни Томас пише: "Следя кариерата на г-жа Агилера и смятам, че тя би била идеална за новото лице на марката...Надявам се да прояви интерес към тази възможност".
31-годишната Агилера не е първата знаменитост, която получава предложение от сайта. Певицата Адел също получи подобна бизнес възможност, но я отхвърли.

Източник:http://radiofresh.bg/news/music/2012-10-23/kristina-agilera-stava-lice-na-sajt-za-zapoznanstva.html

Кристина продаде имението си!

Певицата Кристина Агилера продаде имението си в Калифорния и загуби повече от 300 000 долара.
Носителката на "Грами" купи къщата в Бевърли Хилс за 5 милиона долара през 2003 г. През 2008 г. се опита да я продаде за 7,9 милиона долара, но сега спечели от нея само 4,65 милиона долара. Къщата разполага с четири спални и седем бани, както и спа, звукозаписно студио и басейн. 


Източник:http://radiofresh.bg/news/music/2011-09-01/kristina-agilera-prodade-imenieto-si-v-kaliforniia.html